Wie ben ik?
Ik ben Petra Kremer, MfN-mediator. Naast mijn werk als mediator, ben ik werkzaam als jurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar.

Mijn interesse om als mediator aan de slag te gaan, is ontstaan tijdens mijn werk als juridisch medewerker bij een vakbond. Hier heb ik diverse werknemers begeleid bij verschillende arbeidsrechtelijke trajecten.  Mijn insteek is altijd constructief en oplossingsgericht; niet alleen handelen vanuit de rechten en plichten maar ook kijken naar de gezamenlijke belangen en alternatieven om er zo samen uit te komen. De overstap om als mediator aan de slag te gaan en daarbij onpartijdig en onafhankelijk deze werkwijze verder vorm te kunnen geven, is voor mij een logische stap geweest.

 

Petra Kremer is als PKMediaton ingeschreven in het MfN-Registermediator.

MfN-registermediators wat betekent dit? MfN-registermediators zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities. Deze condities zijn vastgelegd in het mediationreglement en de gedragsregels voor de MfN-registermediator. Daarnaast zijn er verschillende voorbeeldmodellen die gebruikt worden bij een mediation. Zo weet u waar u aan toe bent als u een MfN-registermediator inschakelt.

Voor meer informatie over mediation kunt u terecht op de website van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) MfN-Registermediator.